Kezelés

A fejbőr és a haj problémáinak, betegségeinek kezelése

A tünetek megismerése és az azokat kiváltó okok feltárása még nem elegendő a gyógyuláshoz.
Probléma esetén a fejbőr és a haj kezelése szükséges az egészség visszaszerzéséhez.

Attól függően, hogy milyen jellegű a probléma gyökere, kétféle módon indulhatunk el a kezelésben:

Külső ok esetén

(fertőzés, nem megfelelő sampon, festék és egyéb vegyi anyag által okozott károsodás, károsító környezeti hatás)

Ebben az esetben nagyon könnyű a diagnózis felállítása, és a megfelelő termékek használatával visszaállítható a fejbőr és a haj egészsége.

A fejbőr fertőtlenítésére, hidratálásra, a verejték- és faggyúmirigyek működésének szabályozására, a hajhagymák tápanyaggal való feltöltésére lehet szükség.

Belső ok esetén

(belső szervi elváltozás, betegség, trauma, stressz)

A vizsgálat során kiderül, hogy a problémát valamilyen szemmel nem látható, a szervezet mélyén húzódó probléma okozza. Ekkor javastatot teszek szakorvosi (nőgyógyászati, fogászati, belgyógyászati) vizsgálatok elvégzésére, életmódváltásra.

Ezzel a 'belső munkával' párhuzamosan pedig a haj szempontjából létfontosságú a speciális kezelés elkezdése: a fejbőr fertőtlenítése, nyugtatása vagy a vérkeringés serkentése, az esetleges lerakódások eltávolítása és a hajhagymák erősítése.

A kezeléshez használt termékek

Pácienseim kezelése során kifejezetten a haj és a hajas fejbőr problémáira kifejlesztett magas gyógynövénytartalmú olasz termékcsalád, az O'Rising termékeit használom.

Miért pont az O'Rising?

Az O'Rising termékek beltartalma egyedülálló, nagy koncentrációban tartalmaznak növényi, gyógynövényi hatóanyagokat, melyek szinergiája nagy hatékonysággal képes kezelni a különböző problémákat: hajhullás, kopaszodás, zsírosodás, seborrheás fejbőr, korpásodás; száraz, festett, sérült haj; keringéshiányos fejbőr.

Választhatsz az otthoni és a szalonkezelés között

Kétféle módon kerülhet sor a heti rendszerességű kezelésre.

  • Otthoni kezelés
    A kezelés menete egyszerű, de kisebb odafigyelést azért igényel, hiszen fontos, hogy például a magas hatóanyagtartalmú ampullák tartalma ne a hajra, hanem közvetlenül a fejbőrre kerüljön. A kezelést elvégezheted saját magad vagy megkérheted valamelyik családtagodat, hogy segítsen neked.
  • Szalonkezelés
    Ha hosszú a hajad vagy nem szeretnél ezzel otthon foglalkozni, akkor választhatod a szalonkezeléseket is, ahol elvégzem a kezelés összes lépését, és száraz, szárított frizurával léphetsz ki a kezelőből.