Száraz, töredezett haj kezelése

Kókuszolajos termékek

A száraz, töredező, "szöszösödő" haj szembetűnően zavaró látvány, a bajt sokszor a környezeti szennyeződés okozza. A vízhiányos haj gyakran fésülhetetlenséggel és porózítással társul, ami nem megfelelő módon és mennyiségben használt kémiai szerekre utal. Következménye, hogy a haj elveszti a számára nélkülözhetetlen aminosavakat és ásványi anyagokat.
Az O'Rising termékek hidratáló és tápláló hatást fejtenek ki a haj szerkezetében.

Milyen esetekben és kiknek ajánlott a kezelés?

  • Ajánlott azok számára, akiknek a haja a nem megfelelő módon és mennyiségben használt kémiai szerek által szárazzá, töredezetté vált.
  • Azok számára, akik szeretnék megakadályozni, hogy a külső környezeti behatások, kémiai szerek miatt szárazzá, töredezetté váljon a hajuk.

Hogyan hat az adott termék kezelés?

Az O'Rising termékek hidratáló és tápláló hatást fejtenek ki a haj szerkezetében.

Hatóanyagok

Kókuszolaj, édesmandula, selyemprotein, barna moszat

A termékcsalád termékei

Kókuszolajos hajfürdő

HOGYAN HAT?
A vegykezelt vagy a környezet káros hatásai miatt kiszáradt hajat puhává és rugalmassá teszi.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hígítva használjuk.
Gyengéden masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük le, majd ismételjük meg a műveletet.

Kiszerelés
250 ml

Kókuszos hajpakolás

HOGYAN HAT?
Kókuszolaj és édesmandula tartalmának köszönhetően csillogóvá és rugalmassá teszi a vízhiányos vagy kémiai beavatkozás miatt roncsolódott hajat. Úgy hidratálja, puhítja a hajat, hogy azt nem zsírosítja, nehezíti el.

HOGYAN HASZNÁLD?
A speciális hajsampon használata után a nedves hajra egyenletesen vigyük fel a pakolást, majd fésüljük be a haj hosszába és a hajvégekbe. Néhány perc elteltével langyos vízzel öblítsük ki.

Kiszerelés
150 ml, 250 ml, 500 ml

Proteines erősítő ampulla

HOGYAN HAT?
Aminosavakban gazdag, selyemprotein tartalmú készítmény, amely regeneráló hatást fejt ki a hajszálak szerkezetében, tartást, rugalmasságot és csillogást eredményezve.

HOGYAN HASZNÁLD?
Egy ampulla tartalmát egyenletesen oszlassuk el a törölközőszáraz hajon, majd folytassuk a frizurakészítést. Ne öblítsük le!

Kiszerelés
6-12 fiolás doboz (1 fiola/10 ml), 100 ml

Mineralizáló argaolaj ampulla

HOGYAN HAT?
Magyas ásványi anyag kivonata (barna moszat) hidratálja és rugalmasítja a hajat és a fejbőrt. Kifejezetten ajánlott száraz, vegykezelt, durva vagy kócolódó hajra, valamint húzódó, viszkető fejbőr esetén.

HOGYAN HASZNÁLD?
Összekeverhetjük a dauervízzel vagy a hajfestékkel, megelőzve a fejbőrre kifejtett agresszív hatást.

A speciális O'Rising hajfürdővel történő hajmosás után a nedves hajra tegyük fel az ampulla tartalmát, majd 2-3 perc elteltével bő vízzel öblítsük ki.

Kiszerelés
12 fiolás doboz (1 fiola/10 ml), 100 ml