Hajformázás

Az utolsó simítás a hajon, amitől az fényes, rugalmas, nagy volumenű és igazán szép lesz.

Milyen esetekben ajánlott az adott termék kezelés?

  • Ajánlott mindenki számára, aki szeretné, hogy haja fényes, rugalmas, nagy volumenű és igazán szép legyen a frizura elkészültével. 

Hogyan hatnak a Styling termékek?

A dúsító és protektív lakk, speciális alapanyagának (fenyőgyanta) köszönhetően könnyen használható, remek fixáló hatást biztosít, ugyanakkor könnyedén el is távolítható a hajból. A hajszálak sérülésére készült termékek a hajvégzselé és a hajvégolaj, közös speciális hatóanyaguk a búzacsíra olajesszencia, amelyek természetes aktív részecskékként vannak jelen. Kiválóan védik és állítják helyre a roncsolódott és töredezett hajvégeket.

Hatóanyagok

Barnamoszat olaj, selyem protein, búzacsíra olajesszencia, fenyőgyanta

A termékcsalád termékei

Mineralizáló pakoló hajhab

HOGYAN HAT?
Magas ásványi anyag tartalmának (barnamoszat olaj), köszönhetően hidratálja a száraz, vegykezelt hajakat. Könnyen fésülhetővé, csillogóvá és rugalmassá teszi a hajtincseket.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hajmosás után a hajhossznak megfelelő mennyiséget vigyük fel a hajra, fésüljük össze, majd 2-3 perc elteltével öblítsük le!

Kiszerelés
200 ml

Proteines hajhab

HOGYAN HAT?
A kis molekulasúlyú selyem protein (aminosav) hatására a haj fényes, selymes és rugalmas lesz. Javasolt vékony szálú, antisztatikus, száraz hajra.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hajmosás után a hajhossznak megfelelő mennyiséget vigyük fel a hajra. Egy fésű segítségével oszlassuk el a hajon, majd szárítsuk meg.

Kiszerelés
200 ml

Hajvégolaj

HOGYAN HAT?
Természetes búzacsíra olajesszencia tartalmú hajápoló, amely eltünteti a hajvégek szakadozását, töredezését. Szilikont nem tartalmaz.

HOGYAN HASZNÁLD?
2-3 cseppet tegyünk az ujjunkra, majd húzzuk végig a hajvégeken. Nedves és száraz hajon is használhatjuk. Ne öblítsük le.

Kiszerelés
50 ml

Folyékony hajvégzselé

HOGYAN HAT?
Különösen könnyű fixáló tulajdonsággal rendelkező termék (búzacsíra olajesszenciával), nem ragad, nem nehezíti a hajat és nem engedi kiszöszösödni azt.

HOGYAN HASZNÁLD?
Egyaránt használható nedves és száraz hajra. Tegyünk a tenyerünkbe egy kevés menynyiségű hajzselét, majd oszlassuk el egyenletesen a hajon.

Kiszerelés
150 ml

Dúsító hajlakk

HOGYAN HAT?
Pumpás szórófeje tökéletesé teszi az adagolást. Tömeget ad a hajnak, tartósá teszi a berakást, rugalmasan fixál és különösen csillogóvá teszi a hajat. A hajon nem hagy nyomot, könnyen kifésülhető. Természetes fenyőgyanta tartalmának köszönhetően UVA és UVB szűrő. Normál és extraerős változatban.

HOGYAN HASZNÁLD?
30 cm távolságról fújjuk az elkészült, fixálni kívánt frizurára. Ne lélegezzük be!

Kiszerelés
350 ml