Fejbőr méregtelenítése, táplálása

Multienergikus szérum

A stresszes élet, a környezetszennyezés megborítják a szervezet egyensúlyát és elősegítik a szabad gyökök (káros oxidációs anyagok) felszaporodását, melyek meggyorsítják a sejtek öregedési folyamatát. A haj és fejbőr gyorsan reagál ezekre a változásokra és olyan tüneteket produkál, mint a hajhullás, korpa zsíros fejbőr, gyenge és életképtelen haj.

Kik számára ajánlott a Multienergikus szérum?

  • Ajánlott mindazok számára, akik szeretnék megvédeni fejbőrüket és hajukat a stresszes élet és a környezetszennyezés káros hatásaitól.
  • Kifejezetten ajánlott kemoterápiás kezelések után.

HOGYAN HAT?
A Multienergetikus szérum antioxidáns (öregedés gátló), méregtelenítő rügykivonatokkal dúsított. A hajhullás, gyenge, életképtelen haj problémájára az O'Rising egy új anyaggal nyújt segítséget, a rügykivonatokkal dúsított szérumot, mely antioxidáns (öregedés gátló), méregtelenítő, serkentő, tápláló és kiegyensúlyozó hatású a hajszálak fiziológiai életciklusára. A rügykivonatok (bükk, gránátalma, feketeribizli, nyírfa) kifejezetten serkentőleg hatnak a növekedésre, mivel a növények hajtásai koncentráltabban tartalmazzák az éltető hatóanyagokat, mint a már kifejlett növény. 

HOGYAN HASZNÁLD?
Hajmosás előtt a száraz fejbőrön oszlassunk el 1/2 vagy 1 tubus szérumot, takarjuk be 10-15 percig, majd öblítsük ki. Kifejezetten ajánlott kemoterápiás kezelések után.

Kiszerelés
6 tubus (15 ml/tubus)