Hajhullás

Hajhullás alatt ebben az esetben a diffúz hajdullást (deffuz alopecia) kell érteni.

Tünetek:

Nem foltokban ritkul meg a haj, hanem az egész hajas fejbőr területéről egységesen hullik a haj. Ha a megszokotthoz képest nagyobb mennyiségű hajad hullik ki hajmosás és fésülködés során, a környezetben mindenhol a kihullott hajszálaidat látod, és ez a jelenség több, mint 3 hete fennáll, akkor diffúz hajhullással nézel szembe.

Lehetséges okok:

 • szülés
 • súlyingadozás
 • vas és cinkhiány
 • munkahelyi, magánéleti stressz
 • trauma
 • műtét
 • gyulladás a szervezetben

Kezelés:

A hajhullás kezelésére az O'Rising termékcsalád Caduta termékeit alkalmazom, melyek képesek arra, hogy 2-3 hónap folyamatos kezelés eredményeként megerősítsék és újabb hajszálak termelésére ösztönözzék a hajhagymákat.

Emellett azonban szükséges a hajhullás okának feltárása is, egyéb szakorvosi vizsgálatok, önvizsgálat, életmódváltás lehet indokolt.

A kezeléshez használt termékek

 • Hajhullás elleni fitoesszenciális hajfürdő

Természetes alapanyagainak (csalán, kakukkfű, levendula, szalvia) köszönhetően nélkülözhetetlen kozmetikai készítmény a hajhullás kezelésében. Finoman tisztít, figyelembe veszi a fiziológiai pH-értéket. Finoman masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük le, majd ismételjük meg a műveletet.

 • Olajesszencia hajhullásra

Magas koncentrátumú termék, speciális tulajdonságokkal rendelkező oldat, amely hajhullás esetén felerősíti a trichológiai kezeléseket. Tegyük közvetlenül a fejbőrre, vagy 9-36 cseppet igénynek megfelelően keverjünk bele az ORising pakolásba, hajfürdőbe.

 • Tonik ampulla hajhullás kezelésére

A hajhullás fenntartó kezelésre szolgáló kozmetikai készítmény természetes aktív hatóanyagokban gazdag. Folyamatos használata teljes tápláló hatást fejt ki.
A hajfürdő használata után tegyük fel a terméket a fejbőrre, majd néhány percig finoman masszírozzuk. Ne öblítsük le.

 • Erősítő pakolás igénybevett hajra

Természetes alapanyagainak (csalán, kakukkfű, levendula, szalvia) köszönhetően nélkülözhetetlen kozmetikai készítmény a hajhullás kezelésében. Finoman tisztít, figyelembe veszi a fiziológiai pH-értéket.
Finoman masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük le, majd ismételjük meg a műveletet.

Hogyan használd?

1. lépés - Tisztítás
Minden kezelés első lépése a fejből letisztítása az Energeti D fejbőrtisztítóval. Egyenletesen elosztva vigyél fel 5 ml-t a száraz fejbőrödre, majd masszírozd 5 percig.

2. lépés - Samponos mosás
Egymás után kétszer mosd meg a hajadat. Keverj össze 5 ml vizet 5 ml samponnal és ezzel két részletben mosd meg a hajadat.

3. lépés - Tonikampulla
A hajmosást követően legyen a hajad törölközőszáraz. Vigyél fel egy teljes tonikampulla tartalmát a fejbőrödre, figyelj arra, hogy egyenletesen kerüljön mindenhová. Masszírozd 5 percig. Ezt már nem kell lemosnod. Masszírozást követően a szokásos módon száríthatod a hajadat.