Hajnövekedést gyorsító kezelés

HG System

Kiknek ajánlott a HG System kezelés?

  • Mindenki számára ideális, aki kevés, lassan növekedő, elvékonyodott szálú hajjal rendelkezik. 
  • Ajánlott még a hajhullás megszüntetését követő kezelés után a haj gyorsabb visszanövesztésére.

Innovatív módszer a hajnövekedés genetikai gyorsítására. A H.G. System egy olyan növényi kivonatokat tartalmazó termékcsoport, mely igazoltan biológiai termesztésből származik, parabénmentes.

Hogyan hat a HG System?

Az aktív összetevők, a kínafa kéreg (Chincona Officinalis kérge), a martilapu (Tussilago Farfara) és a cickafark (Achillea Millefoglium) hatását a vörösszőlő kivonat szinergiája erősíti fel, mely következtében a H.G. SYSTEM számos további értékes biológiai tulajdonsággal rendelkezik.

  • stimulálja a keratinocyták működését, ezáltal a keratin termelődését, mely a haj növekedésének nélkülözhetetlen eleme
  • serkenti a fibroblasztok fehérje anyagcseréjét, elősegítve ezáltal a trichogenetikus képződési folyamatot
  • csökkenti a dermális papilla sejtek idő előtti elhalását okozó káros stressz hatását

A zsályakivonat bőrtisztító hatással, a rozmaring és a csalán hajhagyma stimuláló hatással rendelkeznek, melyek segítenek megtartani a haj élettani ciklusát. Továbbá található még a készítményben hidratáló és tápláló hatású rizs fehérje, természetes egyensúlyt kialakító lizin és hajnövekedés számára elengedhetetlen fontosságú glukozaminoglikánok.

A H.G. System természetes aktív összetevőket tartalmaz, amelyek intenzív tápláló, hidratáló, stímuláló, tonizáló és antioxidáns hatással rendelkeznek. A H.G.System termékcsalád mindenki számára ideális, aki kevés, lassan növekedő, elvékonyodott szálú hajjal rendelkezik. A H.G.System innovatív módszer a haj egyszerű és természetes módon történő ápolására.

A termékcsalád termékei

HG System Bioesszenciális Hajfürdő

HOGYAN HASZNÁLD?

Hígítva használjuk.
Gyengéden masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük le, majd ismételjük meg a műveletet.

Kiszerelés
250 ml

HG System Természetes Aktív Szérum

HOGYAN HASZNÁLD?

A HG System Bioesszenciális Hajfürdővel történő hajmosás után vigyük fel a törölközőszáraz fejbőrre, hagyjuk hatni minimum 10 percig, majd alaposan öblítsük ki.

Kiszerelés
125 ml

HG System Biokomplex Tonik

HOGYAN HASZNÁLD?

A hajfürdő használatát követően egy ampulla tartalmát egyenletesen oszlassuk el a törölközőszáraz fejbőrön, majd körkörös ujjbegy mozdulatokkal gynegéden masszírozzuk 5 percig. Ne öblítsük le!

Kiszerelés
12 fiola/10 ml