Hajhullás kezelése

Caduta

A fiziológiai okokon kívül mások is, mint pl. a stressz, a nem megfelelő diéta, a gyógyszerek, a leterheltség is negatív hatással lehetnek a haj egészségi állapotára. Megfelelő kezeléssel a hajszemölcsöt (papillát) serkentve megerősítjük a hajhagymákat, és ez a haj egészségének visszaállítását eredményezi.

A termékcsalád termékei

Hajhullás elleni fitoesszenciális hajfürdő

HOGYAN HAT?
Természetes alapanyagainak (boróka, csalán, ginkgo biloba, kakukkfű, levendula, zsálya) köszönhetően nélkülözhetetlen gyógynövényes készítmény a hajhullás kezelésében. Finoman tisztít, figyelembe veszi a fiziológiai 5,8 pH értéket. 

HOGYAN HASZNÁLD?
Hígítva használjuk.
Gyengéden masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük le, majd ismételjük meg a műveletet.

Kiszerelés
250 ml

Erősítő pakolás hajhullás ellen, gyenge hajra

HOGYAN HAT?
Ajánlott minden hajhullás elleni kezeléshez. Gyógynövényes tartalmának köszönhetően fényt és puhaságot ad a hajnak, erősíti a haj szerkezetét, tartást adva annak. Hatását erősíthetjük a hajhullás elleni olajesszencia hozzáadásával.

HOGYAN HASZNÁLD?
Egyenletesen tegyük fel a pakolást a fejbőrre, masszírozzuk, majd fésüljük át a haj hosszára. Ezt követően öblítsük le.

Kiszerelés:
150 ml, 250 ml, 500 ml

Tonik ampulla hajhullás kezelésére

HOGYAN HAT?
A hajhullás elleni kezelésre szolgáló gyógynövényes készítmény természetes aktív hatóanyagokban gazdag. Folyamatos használata teljes tápláló hatást fejt ki.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hajmosást követően 1 ampulla tartalmát (10 ml-t) egyenletesen oszlassunk el a törölközőszáraz fejbőrön, majd néhány percig finoman masszírozzuk. Ne öblítsük le!

Kiszerelés
12 fiolás doboz (1 fiola/10 ml), 100 ml

Olajesszencia hajhullásra

HOGYAN HAT?
Speciális tulajdonságokkal rendelkező, magas koncentrátumú gyógynövényes oldat, amely a hajhullás, ritkulás, kopaszodás esetén felerősíti a trichológiai kezeléseket.

HOGYAN HASZNÁLD?
Tegyük közvetlenül a fejbőrre, vagy 9-36 cseppet igénynek megfelelően keverjünk bele az O'Rising pakolásba, hajfürdőbe.

Kiszerelés
30 ml

VS/I Olajesszencia

HOGYAN HAT?
Paprika és fahéj kivonatainak köszönhetően hatékonyan stimulálja a nyirokkeringést és a kapilláris keringést. Intenzív hajhullás kezelésekor segíti a méregtelenítést a fejbőrön. 

HOGYAN HASZNÁLD?
Tegyünk fel a fejbőrre 5-9 csepp olajesszenciát, masszírozás nélkül. 10 perc után folytathatjuk a kezelés következő fázisát.

Kiszerelés
30 ml