Baby hajápolás

Kifejezetten a babák (0-3 éves korig) és kisgyermekek érzékeny fejbőrére kifejlesztett természetes hatóanyagokat tartalmazó termékek. Nem irritálja a szemet, nem okoz érzékenységet, antiallergén.

A termékcsalád termékei

Baby sampon

HOGYAN HAT?
Az O'Rising Bébi Sampont kifejezetten a babák és kisgyermekek (0-3 éves korig) érzékeny fejbőrére fejlesztették ki. Az összetételénél nagy figyelmet fordítottak a természetes hatóanyagokra (kék búzavirág, panthenol), amelyek a tisztító hatást a fejbőr biológiai egyensúlyának megtartása mellett érik el. A babák bőrének nagyobb odafigyelésre van szüksége, mert a faggyúmirigyek nem működnek megfelelően, ezért kisebb a védettség. Az O'Rising Bébi Sampon nem irritálja a szemet, ráadásul nyugtató hatóanyagokat is tartalmaz, mint a kamilla és búzavirág. Különös gonddal válogatott finom illatanyaga is antiallergén.
pH-érték 5,5

Fontosabb hatóanyagok

Acilglutamát: elsődleges növényi kivonata értékes, több funkciós aktív sejtekből áll. Ideális hatóanya g gyermekek számára, mivel sem irritációt, sem érzékenységet nem okoznak, és antiallergén is. Az acilglutamát összetevői bőrbarátok, azaz tökéletesen összeillő a bőrrel.

Kamilla: puhító és irritáció csökkentő.

Búzavirág: gyulladás csökkentő, oftalmikus (szemgyulladás elleni) hatás.

Panthenol: a haj növekedéséhez és egészségéhez nélkülözhetetlen hatóanyag.

Búzaprotein: a búza olyan alapvető tápanyagokat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a haj biológiai egyensúlyához.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hígítva használjuk.
Gyengéden masszírozva tegyük fel a baba nedves hajára, majd öblítsük le.

Kiszerelés
150 ml

Baby hajkrém

HOGYAN HAT?
Az O'Rising Baby hajkrém Aloe Vera, avokádó és tejprotein kivonattal kimondottan a gyermekhaj (12 éves korig) kezelésére kísérletezték ki, mely az O'Rising Baby samponnal együtt alkalmazandó. Használatakor a haj rugalmassá és könnyen fésülhetôvé válik, nem nehezíti el a hajat.

A tejprotein beépül a hajrostokba, így azonnali hatást eredményez. Ezek a proteinek nélkülözhetetlenek a kollagén, elasztin és keratin molekulák beépüléséhez.

Az avokádó és az aloe vera kivonatok védelmet biztosítanak a káros napsugarak ellen.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hajmosás után egy kisebb mennyiséget oszlassunk szét a hajon, pár perc hatóidő után öblítsük ki.

Kiszerelés
125 ml