Bio argánolaj kezelés

ARGO'Rising

A szél, a nap, a szmog, a füst, a vegyi anyagok mind olyan behatások, amelyek károsítják a hajrostokat, aminek következtében a haj elveszti rugalmasságát, mattá és töredezetté válik. Fontos megelőzni, de legalább korrigálni ezeket a negatív elváltozásokat.

Az O'Rising követve alapfilózofiáját, amely a megelőzésre fekteti a hangsúlyt, a négy darabból álló termékcsaládját ajánlja a kezelésekhez, amely a Bio Argánolaj és Napraforgó (Helianthus Annus) kivonat szinergikus hatását egyesíti. Az argánolajat Marokkóban honos argán diófa (Argania spinosa) terméséből sajtólják.

Kiknek ajánlott az ARGO'Rising kezelés?

  • Mindazok számára ajánlott az ARGO'Rising kezelés, akik szeretnék megelőzni, hogy hajuk rugalmatlanná, mattá és töredezetté váljon vagy szeretnék korrigálni a már bekövetkezett károsodást.  

Hogyan hat az adott termék kezelés?

Az argánolaj puhító, hidratáló és rugalmasító hatására a hajat finommá, csillogóvá, puhává teszi, továbbá gátolja a csomósodást, kócosodást. A napraforgó kivonata is ilyen értékes, mivel gazdag lionein savban, így nélkülözhetetlen az egészséges és szép haj számára. Az argándió és napraforgómag kivonat szinergiája hajrost rugalmasító, kutikula simító hatást eredményez, amitől a haj sokkal puhább és csillogóbb lesz.

Hatóanyagok

Bio Argánolaj és Napraforgó (Helianthus Annus) kivonat

A termékcsalád termékei

ARGO'Rising Hidratáló Hajfürdő

HOGYAN HAT?
Bio-Argánolajjal védi a hajrostokat.  Bármilyen hajtípusra ajánlott, de elsősorban a száraz és roncsolt hajakra: nagyon finoman tisztít, javítja a rugalmasságot és könnyűvé, de egyben erőssé teszi a hajszálakat.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hígítva használjuk.
Gyengéden masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük le, majd ismételjük meg a műveletet. 

Kiszerelés
250 ml

ARGO'Rising Perfect Hair Fluid

HOGYAN HAT?
Igénybevett, fénytelen, erőtlen hajakra való fantasztikus hatású hajpakolás. Természetes aktív hatóanyagai a Lici extrakt (Litchi Chinensis), zsurló biológiai extrakt (Equisetum arvense) és biológiai nyírextrakt (Betulla alba), amelyek együttesen aktiválódnak szinergiában a biológiai argánolajjal és napraforgó csíraolajjal (Heliantis annus).
Alkalmazása a hajat csillogová, könnyeddé és mégis jobb tartásúvá teszi már az első alkalom után. 

HOGYAN HASZNÁLD?
A hajmosás után áttörölt haj hosszán oszlassunk szét egyenletesen egy kevés krémet, 3-4 percig hagyjuk hatni, majd öblítsük le langyos vízzel.

Kiszerelés
125 ml

ARGO'Rising Hidratáló Bioesszencia Szérum

HOGYAN HAT?
A hajrostokra hatva a Bio-Argánolajjal szinergiában és a napraforgó kivonattal hidratáló és regeneráló hatást fejt ki. Lesimítja a kutikulát, így fényessé válik a haj anélkül, hogy elnehezülne. A benne lévő soláris szűrők erősítik a protektív hatását.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hajmosást követően 1 ampulla tartalmát egyenletesen oszlassunk el a törölközőszáraz fejbőrön, majd néhány percig finoman masszírozzuk. Ne öblítsük le!

Kiszerelés
12 fiola/10 ml

Bio Argánolaj Esszencia

HOGYAN HAT?
Napraforgó kivonattal, elsősorban a revitalizáló, hidratáló kezelésekre ajánlott.

HOGYAN HASZNÁLD?
Pakolásokba, hajfestékekbe csepegtetve érdemes használni, hiszen a hosszú, minimum 10 perces hatóidő alatt elegendő ideje van arra, hogy beépüljön a haj szerkezetébe.

Kiszerelés
30 ml