Kopaszodás elleni kezelés

5-ALFO'Rising

Milyen esetekben ajánlott az 5-ALFO'Rising kezelés?

  • Vékonyszálú, gyenge, töredező haj és seborrheás dermatitisz, zsíros hajhullás esetén ajánlott
  • Férfiak esetében a homlok-halánték vonalán és a fejbúb területén a haj ritkulása
  • Hölgyeknél a fejtető homlok felőli részén a haj ritkulása (hormonális változások időszakában: fogamzásgátló nem megfelelő alkalmazása, szülés utáni állapot, klimax utáni periódus)

Hogyan hat az 5-ALFO'Rising kezelés?

Az 5-AlfO'Rising kezelés hatóanyagainak köszönhetően, segít kontroll alatt tartani a zsírtúltermelést, amiért az 5-Alfa Reduktáz enzimek működése a felelős.

Mi az az 5-Alfa Reduktáz?

Egy olyan enzim, amely a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná konvertálja. Ez a hormon felelős az Alopecia Androgenetika kialakulásáért: amikor fejbőrön szinte folyamatos az erős zsírtúltermelés, a hajszálak pedig egyre rövidebbek és vékonyabbak, mígnem elsorvadnak. Férfiaknál a betegség úgy jelentkezik, hogy a homlok-halánték vonal és a fejbúb folyamatosan ritkul. Nőknél az Alopecia Androgenetika elsősorban a fejtető homlok felőli részét súlytja. Kezdete gyakran egybeesik a hormonális változásokkal, mint a fogamzásgátló nem megfelelő alkalmazása, szülés utáni állapot vagy a klimax utáni periódus.

Mi az a Malassezia Furfur?

Egy gomba, amelyet Pytirosporum Ovalis néven is ismerünk, a száraz korpa kialakulásáért felelős, helytelen zsírtermelés következtében tömegesen elszaporodhat (melyet pH eltolódás eredményez). Elszaporodva ez a gomba zsírsavakat szabadít fel, amelyek a seborrheás dermatitisz gyulladásos tüneteit produkálják. Hosszútávon az érintett területeken hajhullás érzékelhető. Az 5-AlfO'Rising kezelés hatóanyagainak köszönhetően, segít kontroll alatt tartani a zsírtúltermelést, amiért az 5-Alfa Reduktáz enzimek működése a felelős.

Az 5 ALFO'Rising Hajfürdő és Hajfürdő az ökörfarkkóró félékre épülő kezelőanyagok, aktív hatóanyagát a Syringa Vulgaris (Orgona) növényi sejtkultúrájából vonják ki. Növénye egész Európában elterjedt, általában kerti dísznövényként használják. Gátolja az 5-Alfa Reduktáz enzim működését. Antioxidáns hatású és csökkenti a Pityrosporum ovalis aktivitását.

A termékcsalád termékei

5-ALFO'Rising hajfürdő

HOGYAN HAT?
Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek védik a fejbőr hidrolipid rétegét, és a haj struktúráját. Növényi hatóanyagokban gazdag hajfürdő, mint pl. a köles, amely tápláló (nutritív) hatású, ezért vé- kony és törékeny hajra ajánlott. A bambuszkivonat (Bambusa Vulgaris) tartalomnak köszönhetően anti-irritáns, regeneráló és nyugtató hatású az irritált fejbőrön is. Tartalmaz vadgesztenye (Aesculus Hippocastanum) extraktot, amely serkenti a vérkeringést és Orgona (Syringa Vulgaris) extraktot is, amely az 5-Alfa Reduktáz enzim működését gátolja. A hajfűrdő használatát az 5-AlfO'Rising Bioesszenciával kombinálva ajánljuk. Vékonyszálú, gyenge, töredező haj és seborrheás dermatitisz, zsíros hajhullás esetén ajánlott.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hígítva használjuk.
Gyengéden masszírozva tegyük fel a nedves hajra, öblítsük le, majd ismételjük meg a műveletet.

Kiszerelés
250 ml

5-ALFO'Rising bioesszencia

HOGYAN HAT?
Kiegészítője az O'Rising hajhullási tonik kezelésnek, Syringa Vulgaris (Orgona) extraktot tartalmaz, amely a B6 vitaminnal szinergiában értékes segítséget nyújt az 5-Alfa Reduktáz enzim működésének csökkentéséhez, gátolásához.

HOGYAN HASZNÁLD?
Hajmosást követően 1 ampulla tartalmát egyenletesen oszlassunk el a törölközőszáraz fejbőrön, majd néhány percig finoman masszírozzuk. Ne öblítsük le! Használat előtt rázzuk fel!

Kiszerelés
12 fiola/10 ml